TFP shoots doe ik in principe alleen indien er een toevoeging kan zijn voor mijn portfolio. Dus als je leuke ideeën hebt dan hoor ik het graag van je! Van Eis Fotografie bevindt zich in Den Helder.

Op dit moment ben ik alleen opzoek (voor een nieuw op te zetten website) naar boudoirshoots in een persoonlijke leefomgeving (bv bij jou thuis). Andere verzoeken zijn op dit moment niet aan de orde.(Als ikzelf een oproep heb geplaatst voor een ander concept, ben je uiteraard vrij om te reageren.)

  • Een TFP (Time for print) shoot gaat met gesloten beurs. Voor een TFP sessie wordt ALTIJD een modelrelease ondertekend.
  • Wil je eerst even lezen wat andere modellen vinden van VanEisFotografie? Klik dan hier!
  • Op dit moment ben ik op zoek naar modellen voor een aantal TFP Shoots. Bekijk hier of wij iets voor elkaar kunnen betekenen -> Open link

Ondertekening van de release verleend het model de fotograaf, toestemming om de fotografische beelden (digitaal en/of analoog) waarop deze is afgebeeld te gebruiken als promotiemateriaal en/of te reproduceren voor verkoop op alle bruikbare materialen zoals aangeboden wordt Van Eis Fotografie. (www.vaneis.nl). Uiteraard gelden er voor de fotograaf ook restricties. De volledige release is hier te bekijken. Voor een aanvraag voor een TFP shoot kan je onderstaand formulier invullen.

[contact-form-7 id=”3881″ title=”Modelrelease”]