Feedback na een fotoshoot

Als fotograaf en model (en evt. visagist) ga je een samenwerking aan. Alle partijen zijn op zoek naar een mooi resultaat. Hieronder kan je lezen wat anderen vonden van de samenwerking met Van Eis Fotografie. Wil je ook een afspraak maken. Klik daarvoor op deze link! Of kijk eerst even naar de prijzen en /of veel gestelde vragen.

In sommige gevallen werk ik op TFP (Time for Print) Basis. Heb je een leuk idee of gaaf concept? Stuur mij dan een verzoek voor een TFP afspraak. Of kijk even naar wat voor modellen ik op zoek ben op deze TFP pagina.

Iik heb een fijne samenwerking gehad. Er was een relaxte sfeer. Ik heb de foto’s snel ontvangen met en zonder logo. Over het resultaat ben ik erg tevreden. Ook voor tips of suggesties van mij stond je open, ik ben zeker in voor nog een keer. Groepjes,

Roza

 

 

 

 

Ik heb eind december een erg leuke wetlook shoot bij met Wop gedaan. En Januari was ik alweer terug! Er waren duidelijke afspraken en de samenwerking was gewoon top. De foto’s waren snel klaar.. Ik kijk ernaar uit om vaker samen te werken!

Nienke

 

 

 

 

Ik vond het een zeer leuke opdracht en voelde mij tijdens de shoot ook erg op mijn gemak. Ondanks ik het water heel koud vond hebben we dat samen toch even mooi gefixt denk ik dan maar haha!
De fotos was zowel ik als mijn ouders erg enthousiast over ( vooral dat licht 😉 ).
Ik zou graag nog een keer met je willen samen werken… erg leuk om te doen.
Dus als dat wederzijds is zou ik zeggen tot snel ;)!

Pherique

 

 

 

 

Wop en ik hebben al eens eerder samengewerkt. Wat ik als heel positief ervaren heb. Daarom stond ik nu open voor een shoot die minder bedekt was.

De shoot was bij mij thuis op de slaapkamer, was onwijs op mijn gemakt en Wop is erg professioneel maar ook gezellig!

De resultaten zijn erg leuk gelukt vind ik zelf. Onwijs bedankt voor wederom een goede samenwerking!

Mirjam

 

 

 

 

Enige tijd geleden samen met mijn man een fotoshoot gedaan met Wop en zijn assistente en collega fotografe Romy. Ik moest in het begin wel even wennen aan het voor de camera staan, maar Wop en Romy wisten ons goed op ons gemak te stellen. Er word uitgebreid de tijd genomen voor de foto’s en er is veel ruimte voor overleg en eigen inbreng. De samenwerking tussen Wop en Romy is ook ontzettend goed,prettig en zijn een mooie aanvulling op elkaar. Uiteraard ook erg blij met de resultaten 🙂
Wop (en Romy) is zeker aan te raden!

Carola

 

 

De honden kregen genoeg tijd om aan je te wennen. Alles ging heel gemoedelijk en het resultaat was dat binnen korte tijd  een aantal schitterende foto’s gemaakt waren. Gezien het feit dat de twee herders moeite hebben met stilzitten/liggen en zeker bij elkaar een beste prestatie. Goed gedaan

Hans

 

 

De foto’s zijn mooi geworden. Er was goed overleg over mijn wensen en hoe het uiteindelijk is geworden. Op de locatie voelde ik mij op mijn gemak. Denk er aan als je foto’s in een bepaalde setting wilt hebben dat niet alle attributen voorhanden zijn. Je kunt zelf ook dingen/kleding meenemen.
Wop stelt zich professioneel op en dat is een goede zaak. Dat wekt vertrouwen.

Trixie

 

 

 

 

Wat een geweldige ervaring! 2x een low-key shoot gedaan, mijn eerste keer voor een camera. Vooraf samen gezocht naar voorbeelden en samen gekeken naar waar we naartoe wilde werken. Rustig aan starten, kijken wat goed voelt en eindigen met fantastische foto’s die ik binnen een week toegestuurd kreeg. Trots dat ik het gedaan heb en zeer blij met het resultaat! Bedankt Wop, voor deze ervaring!

Japke

 

 

 

 

Dit was voor mij nieuw en de samenwerking ging goed. Ik heb eigenlijk niks op aan te merken. Ik zou zeker nog eens samen willen werken met je.

Joyce

 

 

 

 

Van te voren schreven we al “we gaan knalfoto’s maken”, ik denk dat dit ook zeker heel goed gelukt is. Het was prettig en relaxt samen werken. Super bedankt voor de foto’s en zeker ook de snelle afhandeling.

Met dank aan: Livera Den Helder, Manege Bruin en MUA Sabrina Emmaneel-Poppelier

Marga

 

 

 

 

Leuke ontspannen en gezellige sfeer kinderen waren prima op hun gemak en hebben ook wat gehad aan de tips die je gaf. Het resultaat is dan ook super geworden en we zijn er erg blij mee!

Cynthia

 

 

Voor het eerst voor de camera gestaan samen met mijn man. Was een erg leuke ervaring, voelde ons snel op ons gemak! Omgang tussen fotograaf en ons was erg fijn, duidelijke aanwijzingen gekregen wat we erg fijn vonden. Zelfde dag nog de foto’s gekregen, super service.

Amparashoa

 

Ik samengewerkt aan een super leuke fotoshoot met Van Eis Fotografie met echt een super leuk thema in een gezellige winkelcentrum in een mooie stad. En ik moet zeggen, de resultaten zijn er naar: super leuke foto’s en we hebben het doel van ons thema wel bereikt 🙂

Ik vond ‘t heel prettig om samen te werken en de sfeer was heel ontspannen. Wat mij betreft een aanrader en ik hoop nog een keertje te mogen samenwerken voor een leuke en uitdagende fotoshoot.
 
Wat ik ook erg leuk vond, is dat we goed en makkelijk konden overleggen wat we gingen doen per locatie per foto. Zo hebben we steeds ideeen uitgewerkt maar sommige leuke ideeen ook niet omdat we niet de juiste setting vonden.
Super bedankt voor deze gezellige, leuke, spannende en uitdagende shoot en wellicht tot een volgende keer!

Ammomi

 

 

 

Ik heb een fotoshoot boudoir style gedaan. De locatie was mijn eigen slaapkamer en dat vond ik eigenlijk wel heel erg bijzonder omdat dit nu niet de plek is die je zelf snel zal uitkiezen, dit was mijn eerste fotoshoot van mezelf. Ik was heel erg zenuwachtig omdat ik dacht dat ik wel ervaring moest hebben of dat het juist wat makkelijker zou zijn, maar het is een super leuke shoot geworden met mooie foto’s. Ik vond het zeker leuk dat ik dezelfde dag nog een voorproefje op de foto’s van de shoot kreeg echt super. Qua zenuwen was dat redelijk snel verholpen, je voelt je snel op je gemak bij Wop en hij is duidelijk in zijn aanwijzingen wat het samenwerken dan weer erg prettig en soepel laat verlopen. Al met al is dit zeker voor herhaling vatbaar.

Bedankt van Eis fotografie voor de fijne samenwerking en de mooie foto’s!

Chatani

 

 

 

 

 

Wop heeft zich een zondagmiddag gewaagd aan een fotoshoot met mij…. Vooraf werden duidelijke afspraken toegestuurd over waar de shoot zou plaatsvinden, wat de bedoeling was, wie aanwezig zouden zijn en wat ik zelf moest regelen. Mijn doel was om foto’s te maken die ik kan gebruiken voor promotie van mezelf als zelfstandig ondernemer. Serieuze foto’s, maar wel met een beetje komische ondertoon. Ik had daarvoor een aantal ideeën uitgewerkt, waarbij ik ook attributen had meegenomen om de foto’s te verlevendigen. Wop wist mijn ideeën goed op te pakken en kwam ook zelf met suggesties die de foto’s toch even meer tot leven brachten. Wop houdt de humor er in (en daar hou ik wel van), waardoor er een ontspannen sfeer was. Hij nam voldoende tijd om een foto eventueel over te doen als het niet helemaal naar mijn zin was. Ik had nog nooit eerder voor de camera gestaan op deze manier, maar heb me goed op mijn gemak gevoeld. De foto’s spreken wat dat betreft voor zich, ik sta er goed op en zie dat ik mezelf ben. Al met al een leuke dag met mooi resultaat. Bedankt! Ook voor de visagie van Sabrina.

Jeroen

 

 

 

Bij mijn aanmelding vroeg ik Wop om een verbluffend resultaat en die verwachting heeft hij meer dan waargemaakt! Wop heeft een ontspannen en professionele manier van werken. Hij is een toegankelijke man wat de interactie tussen fotograaf en model soepel laat verlopen. Hij neemt uitgebreid de tijd tijdens de shoot maar werkt de foto’s vervolgens in rap tempo uit! Voor mij mijn eerste ervaring voor de camera, maar ik heb me geen moment ongemakkelijk gevoeld. De ideeën vloeide met gemak naar boven waarbij er van beide kanten ruime inbreng was.
Ook wil ik nadrukkelijk mijn complimenten geven aan de visagie, haar creatieve inbreng tijdens de shoot was heel waardevol en natuurlijk was haar werk onmisbaar (en aan te bevelen!).  Most of all: we hebben met zijn allen ontzettend veel plezier gehad!

Mira

 

 

Super leuke shoot gehad! Met als resultaat super mooie foto’s! In het begin was ik een beetje gespannen omdat het allemaal nieuw voor me was, maar later was ik meer ontspannen. Zou zeker nog een shoot willen! Super leuke ervaring er bij met een super goede fotograaf!

Mandy

Vandaag de foto’s gekregen, errug mooi!!.ben er zeker weten blij mee..en supersnel…voelde me na 5 min al op mijn gemak gesteld en dat terwijl ik daar toch in mijn onderbroek stond. 😉 Dank je wel Wop.. Volgende afspraak (samen met zus) volgt snel !.. Groetjes.

Angelique

Ik heb samen met Wop een geweldige zwart/wit shoot gedaan. Het model is mijn dochter van 15 jaar, Wop heeft haar heel goed op haar gemak gesteld en begeleid. De foto’s zijn super geworden. Bedankt Wop en ik hoop dat we nog meer mooie shoots samen gaan doen.

 

Sabrina

 

 

 

Een hele mooie boudoir shoot gehad in Motel Den Helder. Ik was in het begin erg zenuwachtig omdat het mijn eerste foto shoot was.Van te voren kennis gemaakt met Wop en zijn assistente. Tijdens de shoot stelde ze mij zeer op mijn gemak, en uiteindelijk ging het allemaal vanzelf! Vond het heel leuk om te doen en het is zeker voor herhaling vatbaar! De foto’s kreeg ik al heel snel binnen en zijn prachtig geworden, mooier dan ik zelf had verwacht.

Bedankt voor de fantastische ochtend!!

Anna

 

 

 

 

Ik heb een onwijs leuke paaldans fotoshoot gehad met Wop. Het is ontzettend fijn om met hem samen te werken. Ik heb me de hele tijd super op mijn gemak gevoelt. De locatie was echt heel vet. De foto’s zijn echt mooi geworden! Ik kijk nu al uit wanneer de volgende zal zijn!! Wop is echt een goede fotograaf.

 

Miriam

 

Hebben een super fotoshoot gehad afgelopen zaterdag. Cas heeft het er nog steeds over dat hij het hulpje mocht zijn van fotograaf Wop. Bedankt voor deze super leuke dag en de geweldige foto’s!

Nienke

 

 

Het was reuze gezellig om met je samen te werken Wop,voor herhaling vatbaar! We hadden alleen nog wat meer tijd moeten hebben,maar daar konden wij niets aan doen,dat was het strakke programma.van de fotoshootdag Fort vechten..Ik ben ontzettend blij met de foto’s , en hoop nog eens in een andere ambiance met je samen te mogen werken..
Nogmaals dank!

Anne

 

 

Hoi Wop,
Dank je wel voor de leuke shoot! Ik vond het gezellig en ongedwongen, met een super resultaat. Vooral de foto met de leren jas is heel bijzonder geworden. Wie weet komen we elkaar nog een keertje tegen!

Saskia

 

 

 

Ik heb de shoot als positief ervaren! er was goed overleg tussen ons en de omgang was goed. er werd geluisterd naar datgene wat je aangaf! Locatie was echt super! Ik was daar nog nooit geweest. de foto’s zijn ook echt helemaal te gek! een top resultaat! het was een leuke gezellige avond en ik zou zeker nog een keer een shoot willen doen.

Cheryl

Dit was mijn eerste shoot ooit en ik was zeer positief verrast! Ik voelde mij eigenlijk meteen al op mijn gemak, omdat de fotograaf duidelijk uitlegt wat hij voor idee heeft en natuurlijk is er ook ruimte voor eigen ideetjes. De locatie was ook helemaal top! Dezelfde avond van de shoot kreeg ik al wat foto’s toegestuurd en de volgende dag volgde de rest al. Ik ben heel erg tevreden met het resultaat. In de toekomst zou ik zeker nog een keer een fotoshoot met deze fotograaf willen!

Shaniqua

Al twee keer een shoot gedaan en ik ben zeer tevreden. Fijne samenwerking, ik was erg op me gemak, goede afspraken van te voren. Als je iets niet wilt, hoeft het ook zeker niet, geen verrassingen achteraf. De foto’s zijn heel mooi geworden en ik heb ze ook snel gekregen ! Ik ben overal tevreden mee, de foto’s, de afspraken en de fotograaf. Een aanrader voor een goede samenwerking en prachtige foto’s  !

Justine

Mijn fotoshoots met Wop zijn alweer een tijdje geleden, maar ik zou zeker weten nog een keer shoot met hem willen doen. Wop had op facebook gezet dat hij een model zocht voor een LowKey shoot. Het sprak mij meteen aan en had hem een bericht gestuurd. Dat ik in de studio aankwam was ik een klein beetje zenuwachtig. Ik stond toch half naakt voor een fotograaf die je niet kent. Maar de sfeer was super! Heel relax en het klikte meteen goed. Hij vertelde wat hij wilde en gaf goede aanwijzingen. De foto’s zijn super mooi geworden en ik kreeg ze al heel snel op de mail.

Ik had daarna nog een shoot gedaan. Dat was ook een leuke shoot met muziekinstrumenten. Het was in het begin een beetje uitproberen wat mooi was en qua lichten.. maar het resultaat was, zoals gewoonlijk, super! En de sfeer was net zo top.

Wop van Eis vindt ik een hele goede fotograaf!
Zou graag in de toekomst meer shoots willen doen.

Lidewij

Een super leuke middag heb ik gehad met het schieten op lokatie! Vooraf bedachte we, dat we een buitenshoot wilde doen en hadden dan ook mazzel met het weer! Het was super mooi en zonnig! We spraken af bij Quelderduin. Wist wel dat daar een open grasveld was, maar zo mooi had ik nooit gedacht: Mooi stukkie tussen bomen, een paadje, heuvelachtige grasvlakte bij het water etc. Genoeg stukken om mooie plaatjes te schieten!
 
Maar daarbij is het contact met de fotograaf ook belangrijk. En die was goed! Vooraf even een korte kennismaking. Hij stuurde me in de bewegingen voor de camera. Wat ik erg prettig vond. Want mijn inspiratie was wat dat betreft ver te zoeken 😉 Hij stond open voor ideeën, en hadden van alles wat geprobeerd. En belangrijkste… We hebben veel gelachen! Al met al een super leuke en gezellige dag! En heb hele mooie resultaten gekregen! Diezelfde avond nog! Binnen een week was mijn reeks compleet en kijk er met trots op terug.
 
Bedankt Wop, voor de mooie foto’s,
Keep up the good work!!

Melanie

 

Ik ben (helemaal) in Den Helder geweest voor een shoot met Wop. We hadden in een gebouw afgesproken waar eerst de visagie werd gedaan, en daarna zijn we naar het bos gereden. Het was, voor mij, erg spannend met z’n vieren maar toch wel gezellig ook. Het was niet echt druk in het bos wat wel fijn was, en ik werd redelijk op m’n gemak gesteld door Wop. Ik heb me nooit ongemakkelijk of iets gevoeld eigenlijk, maar ik was redelijk zenuwachtig en wist niet goed wat ik moest verwachten. Ik heb veel aanwijzingen gekregen wat juist fijn was, en vind dat het resultaat er mag wezen! Ik vind niet alle foto’s even mooi, maar er zitten er zeker tussen die ik super vind. Ik heb de foto’s ook super snel gekregen, binnen een week allemaal en heb dezelfde avond zelfs al een aantal foto’s gehad. De omgang met elkaar was fijn, vooral met het afspreken van tevoren. Wop reageerde erg snel en er was al gauw een afspraak gemaakt. Als ik nog een keer een leuk idee heb, zou ik best nog een keer met Wop af willen spreken. 🙂

Amber

 

Echt een hele leuke samenwerking gehad waar heel professioneel gehandeld word alles word netjes gevraagd en Wop heeft respect voor je . De foto’s zijn oogverblindend geworden . Kan niets anders zegen dan top fotograaf !Erg positieve ervaring. Ik  hoop in toekomst nog eens voor de lens te mogen staan ! 

Soraya

Wop wilde wat nieuwe ideeen uitproberen op het strand, dus heb ik voor het eerst model gestaan voor Wop. Ik ben erg benieuwd naar de foto’s, de eerste zijn ieder geval prachtig! Erg leuke ervaring, en zeker voor herhaling vatbaar!

Nicky

Ik vond de samenwerking met Van Eis Fotografie erg goed gaan. Ik heb vaker een fotoshoot gedaan, maar het was mijn eerste fotoshoot bij Wop. Het was wel de eerste fotoshoot die ik in lingerie zou doen, dus ik was wat gespannen. Tijdens de visagie konden we een beetje kennis maken en praten over ideeën. Wop gaf vaak aan dat als er dingen zijn die ik liever niet wil, ik dit gelijk aan moest geven. Wop stelde mij gelijk erg op mijn gemak en dit merkte je aan de samenwerking. De foto’s bewerkte Wop ook erg snel en zagen er super uit! Ik ben heel blij met de samenwerkingen, en met de foto’s. Van Eis Fotografie is voor herhaling vatbaar en zeker aan te raden!

Laura

De eerste keer dat ik met Wop ging samen werken was met een buitenshoot. Ik vond dit erg spannend want was toch een nieuwe fotograaf en omgeving voor mij. Wop kwam over als een zelfverzekerde fotograaf, met veel respect en geduld en legde ook veel uit en stelde zich ook voor (zoals het hoort). In begin ging het wat van mijn kant stroef maar uiteindelijk voelde ik mij op mijn gemak. Normaal ga ik niet in lingerie op de eerste fotoshoot met een nieuwe fotograaf maar bij Wop wel! En WAUW!! De resultaten mochten er zijn. Mooie foto’s mooie locatie, onwijs gezellig gehad. Ik hoefde ook niet lang op de foto’s te wachten.

De tweede shoot met Wop was in de garage(auto’s) hierbij waren we met 4 modellen waarvan ik ook 1 was. 1 visagist en 2 fotografen (Wop & Raymond)  die 2 mannen werken samen onwijs leuk en ook hierbij ontzettend leuke sexy foto’s van. Raymond was voor mij een nieuwe fotograaf maar had Wop als bekende en had een bekende model erbij dus voelde mij al snel goed. Locatie hiervan was ook zeer geslaagd en gaaf!

Ik zou met Wop zeker nog meer shoots willen doen, kan er geen genoeg van krijgen! En ik raad het ook iedereen aan om een keer samen met Wop te werken! Hij neemt overal rustig de tijd voor en maakt ook duidelijke afspraken. Hij vind het belangrijk dat het model zich op zijn/haar gemak voelt. Want dan krijg je ook pas de mooiste foto’s!

Dewy

Het was een beetje laatste moment werk, want ik wist niet of ik mee mocht. Toch was het voor mij een geweldige ervaring. Ik was beetje zenuwachtig omdat het mijn eerste shoot was. Maar ik vind dat Wop zeer goed gehandeld heeft. Ik voelde me enorm op mijn gemak. De locatie was in een oude gevangenis. Dat was zeer tof. Er waren duidelijke afspraken en we hadden de hele dag de tijd om ons uit te leven. Ik had een leuke klik met Wop. We hebben gelachen en mooie foto’s gemaakt. De foto’s vind k meer dan mooi. Ik zou het zo weer over doen. De foto’s zijn goed bewerkt en helemaal mijn style. Ik heb er even op moeten wachten, maar dat was meer omdat zijn laptop het toen niet meer deed. Dat neem ik hem natuurlijk niet kwalijk. Ik zou graag nog eens afspreken. Ik heb er een beetje van mogen proeven en het lijkt me zo gaaf om meer van die mooie foto’s te mogen hebben. Wop is een topfotograaf !!!

Jasper

Voor de shoot was een oproep op Facebook geplaatst. Gezien het moodboard mij erg aansprak, heb ik erop gereageerd en heeft de fotograaf (Wop van Eis) mij benaderd. Voorafgaande heb ik een contract gekregen en een document met tips en handigheidjes. Dit doorgelezen en akkoord gegaan. Het document en het contract zagen er goed uit en heb er zeker wat aan gehad. De afgesproken shoot locatie was al ingericht voor de shoot dat ik aankwam. Erg prettig. Voor de shoot nog even met elkaar doorgesproken wat de bedoeling was en de te gebruiken attributen (muziekinstrumenten) gezien. Tijdens de shoot voelde ik mij erg op mij gemak. Er was geen tijdsdruk. Er was een fijne, ontspannen omgang tussen mij en de fotograaf. Ik ben tevreden met het eindresultaat. Ik heb niet lang hoeven wachten op de foto’s.

Zeker voor herhaling vatbaar!

Suzanne

Voorafgaand ben ik goed ingelicht door de fotograaf. Bij het zien van de locatie voelde ik mij wat minder op mijn gemak. Toen de kachel aanging en de thee op tafel kwam werd de sfeer weer wat gemoedelijker.Wat ik vervelend vond waren de mensen die binnen kwamen op het begin, maar toen de fotograaf vertelde dat tijdens de shoot de deur op slot zou gaan en er niemand meer binnen kon wandelen was ik weer gerust gesteld. Ruim voldoende tijd en een professionele omgang tussen fotograaf en model. Leuk om de ‘vers’ gemaakte foto’s te zien en ze later bewerkt te zien! De foto’s waren sneller klaar dan ik er klaar voor was. Ook de bestel optie was heel snel toegankelijk. Ik zou zeker nog een keer model willen staan of deze fotograaf aanbevelen bij anderen. Top: duidelijk en op tijd ingelicht en uitgelegd wat de bedoeling van de shoot was, prettige samenwerking en snelle resultaten.

Solene

Enkele tijd geleden vroeg een vriendin mij mee te doen met een lingerie shoot. Samen is dat altijd fijn, maar toch wil ik doorgeven dat ik op mijn gemak gesteld was je professioneel met ons beide bent omgegaan. Daarnaast liet je ons een speciaal contract tekenen voor het evt. publiceren van deze foto’s, wat aangaf dat je weet wat je doet.
Je neemt de tijd voor elke shoot en bent erg geïnteresseerd in je passie: fotografie. Ook leuk was dat je de mooiste foto’s stuurde als preview en deze zelf ook mooi bewerkte. Het enige wat ik hierover mee zou willen geven is dat de smaak tussen model en fotograaf soms verschillen en het model misschien eerder een andere foto bewerkt wilt hebben dan degene die jij uitkiest. De foto’s heb je snel en prachtig verwerkt en het resultaat was allebei de keren verrassend. Ik zou graag nogmaals met je samenwerken.

Thyce

Wop is Een ontzettende getalenteerde en aardige man! Ik voelde me prima op m’n gemak bij hem en je kan ontzettend met hem lachen! De foto’s kreeg ik al erg snel en ik vond ze stuk voor stuk prachtig! Na onze vakantie gaan we weer shooten ik heb te zin in!

Gisella

Super leuk samengewerkt! Relaxte sfeer , leuke omgang tussen model en fotograaf. Super snel de fotos gekregen! Heeel tevreden! Zeker snel weer samenwerken!

Romy

Voorafgaande aan de shoot is er al goed contact geweest over wat de ideeën waren en of we daar beide achter stonden.  De locatie hadden we ook samen uitgekozen omdat we beide nog niet echt in deze setting hadden gewerkt. Op het strand bij zonsondergang en in het water.  De tijd was ruim voldoende, we stopten toen we bijna geen licht meer hadden en er waren toen al meer dan voldoende foto’s gemaakt. Het contact verliep soepel ondanks dat het de eerste kennismaking was, ik voelde me op mijn gemak. Dezelfde avond kreeg ik al wat foto’s toegestuurd en op de rest heb ik ook niet lang hoeven wachten. Ik zou zeker nog wel eens willen samenwerken wanneer de mogelijkheid daar is.

Marianne

Wop vertelt duidelijk wat hij ging doen hij raakt je niet zomaar aan.  Hij vraagt eerst of hij je mag aanraken (om bepaalde posities in te laten nemen) waardoor je je gemakkelijk voelt en op je gemak gestelt bent. Mijn foto’s waren super geworden. Ik hoefde er niet lang op de te wachten. Het is fijn om, als je de  foto’s te bekijkt, je dat leuke gevoel weer terug krijgt wat je had bij de foto shoot !

Bedankt Wop !

Marsha

Hele leuke shoots met Wop gehad. Ontzettend gelachen tijdens het shooten. Er was een ontspannen sfeer en genoeg ruimte voor eigen inbreng. Foto’s zijn netjes op tijd geleverd. Mooie foto’s en goed portfolio materiaal! Wop heeft echt een eigen stijl. Je ziet meteen dat het zijn foto is.

Nelleke

 

Samenwerking verliep zoals ook de vorige keer weer prima, leuke sfeer en als resultaat mooie foto’s! Een aantal foto’s kregen we al de zelfde avond toegestuurd om alvast een indruk te krijgen van het resultaat. Wop je bent in mijn ogen een fotograaf die zijn vak verstaat, verteld wat je gaat doen en stelt iedereen op zijn gemak. Dit is zeker prettig voor iemand die voor de eerste keer een fotoshoot gaat doen. Al met al weer een top dag gehad!
 

Amanda

 

Ik heb een super leuke dag gehad. Veel gelachen en mooie foto’s als resultaat. Ik voelde me snel op mijn gemak en werd al snel mezelf, heerlijk! De lokatie was super en ik mocht ook eigen ideeen inbrengen. Daar stond je open voor en vond je leuk! We gaan weer snel een datum vaststellen voor een andere shoot, zeker weten.
 

Miriam