Update:

Het Project 50×50 is ten einde.  Helaas lijkt het niet te lukken om in de laatste maand van 2022 voldoende 50-jarigen bij elkaar te krijgen.  Aanvankelijk waren er ruim voldoende deelnemers, helaas bleek in de praktijk dat maar liefst 40 % van de aangemelde personen uiteindelijk niet deelnamen. Diverse redenen lagen hieraan te grondslag: Werk, ziekte, geen tijd, geen zin meer in of gewoon niet meer reageren.

Een tweede dag (10 december) zou een inhaalslag moeten kunnen maken. Buiten de mensen die hiervoor wel hebben toegezegd, geldt ook voor de tweede serie aanmeldingen dat werk, ziekte, geen tijd, geen zin meer in of gewoon niet meer reageren. Mede hierom ben ik er helaas niet van overtuigd dat deze tweede dag er voor zorgt dat het beoogde aantal van vijftig 50-jarigen wel wordt gehaald. Natuurlijk kunnen wij tegen beter weten in deze dag door te laten gaan, echter dat zou teveel tijd in beslag nemen zonder dat het een bevredigend einde kent.

Ik dank heel hartelijk de 50-jarigen die wel aanwezig waren of dit aanstaande 10 december zouden zijn.  

Let op:

  • Alle deelnemers die op 25 september 1 of meerdere foto’s hebben gemaakt voor het project ontvangen hun foto(s) nog dit jaar!!
  • Iedereen die 10 december zou komen, BEDANKT!  U heeft een vrije middag en hoeft dus niet te komen!

Hopelijk kan ik een van jullie in de toekomst nog eens van dienst zijn met een foto-opdracht.  Deelnemers aan het 50X50  project krijgen dan 10% korting (Geldig in heel 2023)

Fotograaf zoekt Vijftig keer vijftig!

Direct aan het begin van het nieuwe jaar 2022 word ik 49 jaar en 365 dagen. Geboren in 1972 dus. Groots vieren? Ja! Maar hoe? Met een nieuw fotoproject deel ik deze ‘feestvreugde’..

In 2022 wil ik namelijk vijftig mensen die in dat jaar 50 worden portretteren. Deze portretten verzamelen wij als 1 project. Een mooie weergave van vijftigers dus! 

Er zijn inmiddels dertig 50-jarige succesvol gefotografeerd. De tweede sessie vindt plaats op zaterdag 10 december vanaf 12:00 uur in het pand van sportschool Theo Komen aan de DRS F. Bijlweg te Den Helder

1972

Iedere deelnemer ontvangt zijn portret digitaal, gratis en voor niets. (En de mogelijkheid zijn of haar portret tegen een zeer gereduceerd tarief aan te schaffen op afdruk) 

Dus word jij vijftig, ken je iemand die vijftig wordt, dus is geboren in 1972?  Meld je aan via onderstaand formulier! Oh en wil je iemand anders aanmelden dan jezelf? Deze persoon moet hier zelf natuurlijk wel mee akkoord zijn!


Er zijn inmiddels dertig 50-jarige succesvol gefotografeerd. De tweede sessie vindt plaats op zaterdag 10 december vanaf 12:00 uur in het pand van sportschool Theo Komen aan de DRS F. Bijlweg te Den Helder