Tattoostories

Vaak zie je mensen lopen met (veel) tatoeages, zonder te weten wat die voor hen betekenen. Vaak Privé, maar ook met een verhaal er achter. In dit boek een verzameling van 24 personen met foto en verhaal in een full color!

De kosten bedragen €49,- exclusief verzendkosten. Ik hoor je denken! Oeh, best prijzig, maar geloof mij het is het waard! Vanwege de ingestoken tijd in dit project en de Full Color druk kan ik hem helaas niet goedkoper aanbieden, het boek wordt namelijk 1 op 1 besteld. Interesse in dit unieke boek? Stuur mij een bericht via het contactformulier en wij gaan het regelen!

Het boek is ontvangen en wat een prachtig eind resultaat.
Ontzettend bedankt dat ik mee mocht doen aan dit mooie project
Cheyenne
Wat een prachtig boek en vooral de mooie verhalen van iedereen, met daarbij prachtige foto’s. De tattoos worden mooi geëerd in het boek, en laat een stukje zien van de mens achter de tattoo. 
Nogmaals duizendmaal dank!
Marouschka

Heel gaaf en super mooi boek.
Top gedaan en dank dat ik ben uitgekozen.

Simone

 

 

Volgt u Van Eis fotografie al op Facebook en Instagram? Nee? Jammer! Als u toch denkt “hey dat is wel leuk” dan vind u hieronder de links.

Facebook: https://facebook.com/vaneisfotografie

Instagram: htpps://instagram.com/wopvaneisfoto

 

 

Hierboven een impressie van het boek. De verhalen zijn ge-blurred, want die willen wij natuurlijk delen met de lezers van het boek!