Bestel hier je Xpozer!

Klik hier -> Start met bestellen Foto vergroting op Xpozer

Wat is een foto op Xpozer?

Een foto op Xpozer is de nieuwste manier om je foto haarscherp met HD kwaliteit af te afdrukken op een fotografisch fotofolie. De fotofolie wordt vervolgens van achter de foto strak opgespannen door het Xpozer spansysteem. Hierdoor lijkt het alsof je foto als een plaat 2 centimeter voor je muur zweeft. Elegant en professioneel. Je foto op Xpozer is de meest pure vorm om als fotograaf je foto aan de muur te presenteren.

Voordelen van Xpozer

Haarscherpe afdruk
Met een foto op Xpozer wordt er geen scherpte of detail van je foto ingeleverd door een ribbelig doekstructuur, zoals bij een canvasdoek. Jouw foto op Xpozer wordt met HD kwaliteit afgedrukt op een glad structuurloos fotofolie, waarbij het maximale uit elke camerapixel wordt gehaald. Zo maak je optimaal gebruik van je fotoapparatuur.

xpozer-hd-kwaliteit

Met Xpozer hangt je foto elegant in elke ruimte
Geen rand of omlijsting zoals bij foto op canvas

Mooi in elk interieur. Xpozer opspansysteem zit geheel achter de foto en zorgt voor een prachtige schaduw rondom de foto. Aandachttrekkende lijsten of randen om je foto’s zijn verleden tijd. Geen spiegelingen van licht door het matte oppervlak. Met een Xpozer ligt de focus geheel op je foto. Jij als fotograaf krijgt 100% foto aan je muur.

Sfeerfoto 7 Tweeluik boven rode bank

Wisselbaar systeem
Foto makkelijk wisselen op Xpozer met Wisselfoto’s

Als fotograaf maak je meer dan 1 mooie foto. Geen probleem, doordat het Xpozer spansysteem steeds opnieuw te gebruiken is, kan je gemakkelijk foto’s wisselen. Het Xpozer spansysteem is elke keer opnieuw te gebruiken voor nieuwe foto’s. Je hoeft dus alleen je oude foto te vervangen door de nieuwe foto. Voordelig en vernieuwend, zo kan je na elke vakantie je laatste vakantiefoto’s delen in het interieur.

xpozer-wisselfoto-foto

Goedkoop

Je hebt al een Xpozer, compleet met foto en spanframe, voor € 49,-! Bij elke complete Xpozer worden ophangbenodigdheden geleverd, zodat je jouw foto op Xpozer netjes aan de muur kunt hangen. Ook is het mogelijk gebruik te maken van de Xpozer Optimalisatie service. Je foto wordt dan geoptimaliseerd door een foto-expert of professioneel fotograaf. Zo ben je zeker van topkwaliteit.

Schermafbeelding 2014-09-05 om 17.37.28

 

Bestel nu!

Haal nu een Xpozer in huis!