Wie ben ik?

Wop van Eis,

geboren 1972 in Den Helder en dit is nog steeds mijn uitvalbasis. Foto’s maken is een uit de hand gelopen hobby. Samen met mijn Nikon, probeer ik grenzen te verleggen en mezelf te verbeteren in de wereld die fotografie heet. Behalve mezelf druk bezig houden met fotografie, ben ik ook nog basketballiefhebber, muziekliefhebber (check popindekop.nl.)

Ik ben lid van de Nationale Beeldbank, Nederlandse Fotobond & Fotowerkgroep Den Helder  en fotografeer voor Den Helder Actueel

Naast mijn gewone baan ben ik veelvuldig met fotografie bezig. Geen professional, maar door het volgen van diverse workshops, studio-ervaring,  werken met flitsers en diverse lichtopstellingen, een professionele instelling en resultaat! Naast betaalde shoots werk ik ook zo nu en dan op TFP basis.

Heb je als model, familie, ouders etc. interesse in een shoot? Bekijk dan deze pagina: KLIK! Of neem contact met mij op! Kijk ook eens op mijn profiel bij FlickrModelMayem of Modelzone.

Wil je weten wat anderen van mij vinden? Klik dan hier.

20130421-Wop-Actie-1204