Familieshoot!

Het gezin op de foto
Bekijk opties!

Familiefoto shoot

U verblijft in de omgeving van Den Helder en Julianadorp en wil graag nu eindelijk die ene familiefoto laten maken! Dat kan! Omdat niet iedere familie dezelfde wensen heeft hebben wij van Van Eis fotografie verschillende pakketten samengesteld voor de langverwachte familiefoto.

Uiteraard kunt u ook buiten Den Helder /Julianadorp op de foto. Daar zijn echter wel extra kosten aan verbonden.

Lees hieronder welke opties wij hebben voor uw familiefoto. Zeker weten dat er iets voor u bijzit! Zie ik u snel? Ik heet uw familie welkom!

 

Opties

 

Familie pakket A – €99,-

Familie Fotograaf Den Helder Julianadorp

Gezichten geblurred i.v.m privacy

 

Bij familiefoto pakket A, maak ik foto’s van vier verschillende opstellingen van de hele familie. De shoot duurt maximaal een half uur. Na de shoot ontvangt u van mij een contactsheet met daarop de genomen foto’s. Deze foto’s zijn nog onbewerkt, nabewerken doe ik nadat u aan mij uw keuze heeft doorgegeven. Deze vier foto’s krijgt u digitaal in HD formaat. (HD (High definition) bestanden, deze zijn bij de korte zijde 1080 Pixels.)

Uit deze vier foto’s maakt u een keuze welke u afgedrukt wil krijgen op het formaat van 30×45. Natuurlijk kunt u altijd extra foto’s nabestellen!

  • Alleen op buitenlocatie

  • Max 12 p. (Meerprijs p.p. €5,-)

  • 4 maal digitaal HD bestand

  • Inclusief 1 maal afdruk 30×45 mat

 

Maak Afspraak!

 

Familie pakket B – €169,-

Familie Fotograaf Den Helder Shoot

Gezichten geblurred i.v.m privacy

 

Bij familiefoto pakket B, maak ik foto’s van vier verschillende opstellingen van de hele familie. Daarnaast is er ruimte om alleen op de foto te gaan of als koppel. Alleen de (klein)kinderen op de foto kan natuurlijk ook!

De shoot duurt maximaal een uur. Na de shoot ontvangt u van mij een contactsheet met daarop de genomen foto’s. Deze foto’s zijn nog onbewerkt, nabewerken doe ik nadat u aan mij uw keuze heeft doorgegeven.

Acht foto’s krijgt u digitaal in HD formaat. (HD (High definition) bestanden, deze zijn bij de korte zijde 1080 Pixels.). Hieruit maakt u uw keuze welke u afgedrukt wil krijgen op het formaat van 30×45. Natuurlijk kunt u altijd extra foto’s nabestellen!

  • Alleen op buitenlocatie

  • Max 12 p.  (Meerprijs p.p. €5,-)

  • 8 maal digitaal HD bestand, waarvan: 1 maal afdruk 30×45 mat | 7 maal afdruk 13×19 cm glans

Maak Afspraak!

 

EXTRA

Het kan zijn dat deze pakketen niet toereikend zijn en dat u speciale wensen heeft. Dat is geen probleem, stuur mij dan een bericht om uw wensen te bespreken en een passende offerte te ontvangen.

Indien u moeilijk een keuze kan maken uit de foto’s vanaf het contactsheet kunt u natuurlijk ook mij vragen de keuze voor u te maken.  Wilt u meer foto’s dan afgesproken in het pakket nabewerkt hebben? Ook dat is mogelijk: de meerkosten  per foto die nabewerkt wordt zijn €7,50.

Het is mogelijk om zelf eigenaar van een foto te worden en het HR (‘high resolution’ ) bestand te ontvangen. De extra kosten voor een HR foto bedragen € 17,50 per foto.