Klik hier: Deelname betalen of scan bovenstaande QR-code en vul het formulier onderaan deze pagina in!

Niet op tijd betaald is geen punten. U ontvangt pas punten NA betaling.

Regels

• Voor niet betalende deelnemers, wordt geen aparte ranking bijgehouden.
  • Het topic voor het invullen van de ranking wordt minimaal drie uur voor de aanvangstijd van de wedstrijd in de facebookgroep geplaatst.
  • U kunt uw voorspelling invullen tot aan het eerste fluitsignaal/ start van de wedstrijd
  • U kunt uw voorspelling aanpassen totdat er door de organisator “Einde Voorspellingen” is geplaatst, aanpassingen hierna zijn ongeldig, er zijn geen uitzonderingen.
  • Alle wedstrijden (Competitie/Beker/Europees) tellen mee, met uitzondering van oefenwedstrijden.
  • Bij bekerwedstrijden of andere wedstrijden waarbij een verlenging mogelijk is telt de correcte score na 90 minuten.
  • U krijgt alleen punten voor een score van een Ajaxspeler.
  • Indien de tegenpartij als eerste scoort, dan geldt nog altijd de eerste score door een Ajaxspeler.
  • Maakt je eerste (Ajax) doelpuntenmaker een eigen doelpunt (E.D.), dan gaan er vier punten van je saldo/score af.
  • Je voorspelling geef je in deze (en enige) volgorde op: Voor bij rust, ja of nee | Correcte score | Naam maker eerste Ajax doelpunt | incidenteel (indien van toepassing)
  • Voorspellingen in andere topics dan in het wedstrijd topic doen niet mee.
  • Onvolledig ingevulde voorspellingen, worden ook als zodanig verwerkt!
  • Prijzen zijn gegarandeerd bij minimaal veertig (40) deelnemers.
  • Bij het meedoen aan de ranking, gaat u akkoord met bovenstaande.

Punten verdeling

Voor bij rust

Voorspel of Ajax na 45 minuten voetballen bij rust voor staat: Ja of nee. Juiste voorspelling levert een (1) punt op.

Correcte score

Voorspel de correcte score na 90 minuten voetballen. Dus ook bij een eventuele verlening van beker en/of Europese wedstrijden.

Juiste voorspelling levert vijf (5) punten op.

• Score wordt geteld van positie van speler vanaf de opstelling

Bij GEEN Doelpunt van Ajax,  krijg je alleen maar een punt als je ook geen doelpuntenmaker hebt ingevuld.

Incidentele punten

Incidenteel (maximaal vijf keer in het seizoen: waarvan eenmaal bij een bekerwedstrijd, eenmaal bij een Europese wedstrijd en driemaal in de reguliere competitie) kunnen er mogelijk extra punten verdiend worden. Bijvoorbeeld, wie geeft een assist of hoeveel gele kaarten vallen er in de wedstrijd. Lees daarom goed de begeleidende tekst is het topic per wedstrijd.

Indien een score incidenteel wordt toegepast, ontvangt u voor de juiste voorspelling 3 punten.

Dubbele score!

Indien Ajax (officieel) kampioen van Nederland wordt dan tellen de punten in de Kampioenswedstrijd dubbel!

Mocht Ajax geen kampioen worden dan tellen de punten in de laatste competitie wedstrijd twee keer.

Extra vraag 01

Het team-totaal van het aantal gele kaarten in seizoen, in te vullen bij aanmelding aan het begin van het seizoen.

Puntenverdeling.

Voorspelling van het juiste aantal levert 5 extra punten op.
Voorspelling met een verschil van 1 kaart levert 3 extra punten op.
Voorspelling met een verschil van 2 kaarten levert 1 extra punt op.

Extra vraag 02

Hoeveel tegendoelpunten krijgt Ajax in het Eredivisie seizoen, in te vullen bij aanmelding aan het begin van het seizoen.

Voorspelling met een verschil van 1  levert 3 extra punten op.

Gelijke stand

Bij gelijke stand in de ranking,

• De deelnemer met de meeste actieve deelname eindigd bovenaan in de eindstand. Dus bijvoorbeeld iemand met 35 voorspellingen eindigd boven een deelnemer met 34 actieve bijdrages.
  • Na alle wedstrijden is de eindstand (i.v.m. de prijzen) bepalend om het aantal hoogste scores onderling… Dus bijvoorbeeld iemand met drie keer 8 punten eindigt hoger dan iemand met 2 x 8 en 1 x7 en 1 x 1 punt.

Uitslag

De ranking wordt continu bijgehouden en na elke wedstrijd wordt de uitslag geplaatst. Soms direct na de wedstrijd, soms een dag later. Afhankelijk van de beschikbare tijd.

Het overzicht van de volledige ranking wordt op onwillekeurige momenten in de facebookgroep geplaatst, maar zeker in de eindfase van het seizoen. De volledige ranking kan op verzoek opgevraagd worden.

Kampioen

Ajax is 36 keer landskampioen van Nederland. Het laatste kampioenschap is uit 2022